IMDBMovies! Cel mai bun site de filme

Terminator Genisys 2015, filme online subtitrat în Română

Imagini pentru terminator genisys

În anul 2029, liderul Rezistenţei Umane John Connor (Jason Clarke) lansează o ofensivă finală de proporţii în Los Angeles împotriva Skynet şi a armei sale temporale. Înainte ca rezistenţa să poată ajunge la maşina timpului, Skynet trimite înapoi în timp, în anul 1984, un robot T-800 pentru a o omorî pe mama lui John, Sarah Connor (Emilia Clarke), ca să nu-l mai poată naşte pe acesta. Kyle Reese (Jai Courtney) se oferă voluntar să se întoarcă în timp ca s-o protejeze pe aceasta şi să se asigure de existenţa lui John.
În timp ce Jai pluteşte prin câmpul magnetic al maşinăriei, el primeşte un avertisment criptat în legătură cu evenimentele din anul 2017. T-800-le soseşte în anul 1984, dar este imediat omorât de Sarah şi “The Guardian” (Arnold Schwarzenegger), un robot T-800 (model 101) reprogramat. La scurt timp după aceea, Kyle este salvat la rândul său de un T-1000 (Lee Byung-hun) de Sarah şi The Guardian. Kyle află că timpul original a fost alterat.
Sarah îi explică lui Kyle că „Gardianul” a fost trimis pentru a o proteja de roboţii T-1000 în anul 1973, atunci când sosirea Terminatorilor au alterat întreaga istorie. Gardianul a construit o maşină a timpului similară cu cea a celor de la Skynet şi Sarah plănuieşte să o folosească pentru a călători în anul 1997 pentru a schimba evenimentele ce ar urma să conducă la atacul iniţial al celor de la Skynet asupra omenirii. Kyle este convins de faptul că viitorul a fost alterat din cauza avertismentului pe care l-a primit el în timp ce se afla în câmpul magnetic şi o convinge pe Sarah şi pe Gardian că ar trebui să călătorească în 2017, nu în 1997.
Urmăreşte online filmul Terminator Genisys 2015 (Terminator: Geneza), cu subtitrare în Română şi calitate CAM.

Gets Daily Updates!

Follow us!

Share This Movie :

Comment with Your Facebook Account

 
Home | |
Copyright © 2015. Pavel Sebastian
Editor: Pavel Sebastian
Proudly powered by Blogger